Mi az a coaching?

A coaching folyamat elsődleges célja az, hogy jobban megismerjük önmagunkat és a bennünk rejlő lehetőségeket. Ezzel párhuzamosan  megtanuljuk elfogadni és támogatni magunkat, kritika helyett megértéssel és kedvességgel fordulni önmagunkhoz. Ez a pozitív viszonyulás ahhoz, akik vagyunk az alapja annak, hogy tudatosan olyanná formáljuk az életünket, amilyenné csak szeretnénk.

Coachként ehhez a folyamathoz biztosítok támogató és védett közeget, ahol a kliens szabadon kimondhatja a gondolatait és átélheti az érzéseit, és ahol valódi önmagaként lehet jelen.

Érdemes lehet felkeresni egy coachot ha valakinek elakadása van, ha úgy érzi, megoldhatatlan problémával kell szembenéznie, ha nem tudja, merre tovább. A coaching többek közt segíthet a munka-magánélet egyensúly megteremtésében, a hatékony stresszkezelésben, az önbizalom-növelésben, a személyiségünkhöz leginkább illő karrierút megtalálásában, és abban, hogy örömmel és teljes odaadással csináljuk azt, amit csinálunk, bármi legyen is az.

DSC_7039

Fontos tudni, hogy egy coach nem oldja meg helyettünk a problémáinkat. Sokkal jobb dolgot tesz annál: támogat minket abban, hogy mi magunk oldjuk meg őket. Nem tol minket fel a hegyre, inkább felsétál velünk: ha szükséges, támasztékot nyújt, ha fogy az energiánk, segít megkeresni a csokit a hátizsákunkban,  és ha végre felértünk a csúcsra, hatalmas bulit szervez nekünk a hegytetőn.

Vannak, akik nem tudnak hinni magukban, amíg valaki más nem kezd hinni bennük – hangzik el a Good Will Hunting című filmben. A coaching folyamat szerintem pontosan erről szól: már akkor hiszek a kliensemben, amikor az még nem tud hinni magában, miközben védett, az új gondolatoknak és ötleteknek szabad teret adó légkört biztosítok.

 Módszer

Beszélgetünk: rólad, érted.

A kliens személyiségéhez és igényeihez alkalmazkodva szeretek különféle kreatív feladatokat és játékokat alkalmazni. Ezek mélyítik az önmegismerést, valamint segítenek megszólítani a bennünk élő, sokszor elnyomott gyermek-ént, ami lényegében egyet jelent a szívből jövő jókedv és szabadságérzet felszínre hozásával.

 Árak

Az első, ismerkedő alkalom Life és Business Coaching esetében egyaránt ingyenes. Ez a beszélgetés azt szolgálja, hogy kicsit megismerjük egymást, és feltehesd a coachinggal kapcsolatos kérdéseidet.

Egy Life Coaching alkalom ára 8000 Ft

Egy Business Coaching alkalom ára 15.000 Ft

Hat alkalmas Life Coaching csomag ára 42.000 Ft

Hat alkalmas Business Coaching csomag ára  80.000 Ft

Tíz alkalmas  Life Coaching csomag ára 70.000 Ft

Tíz alkalmas Business Coaching csomag ára 130.000 Ft

Helyszín

Budapesten, az első kerületben vállalok ügyfeleket, de megbeszélés alapján más helyszínen is találkozhatunk.

 Munkatapasztalat

2016 – Aegon Biztosító (Business Coaching)

2016 – IBM (Business Coaching)

2015 – privát ügyfelek (Life Coaching)