Iványi Zsófiának hívnak, life és business coachként dolgozom Budapesten. Leginkább azt szeretem a munkámban, hogy nap mint nap segíthetek másoknak jobban megismerni önmagukat, a bennük rejlő potenciált és az előtttük álló lehetőségeket.

DSC_7000

Korábban újságíróként dolgoztam, főleg kulturális témákról, filmekről, színházról, irodalomról írtam. Alkalmanként dolgoztam szövegíróként is, több társadalmi érzékenyítő kampány szövegezésében vettem részt.

Hét év (igen, a híres-neves hét év) után elmúlt az újságírás iránti szerelem, úgy éreztem, váltanom kell.  Egy darabig nem igazán tudtam, mit kezdjek magammal, csak lógtam a levegőben, céltalanul, unottan.  Ekkor találtam rá a coachingra, pontosabban egy kedves ismerősöm, aki ekkor már coachként dolgozott, felajánlotta, hogy megcoachol (gyönyörű szó ez, tudom).

Bevallom, eleinte szkeptikus voltam. Mi az, hogy hasonló a pszichoterápiához, de akivel beszélgetek, az nem pszichológus? Mi az, hogy a többségnek már 2-3 alkalom is segít?  Mi az, hogy a jövőre fókuszálunk és nem a múltra? Aztán láttam, pontosabban a saját bőrömön tapasztaltam, hogy bármily’ meglepő is, de a coaching működik.

Egy évvel később beiratkoztam a GROW Csoport Integratív Coach Képzésére, ahol 2016 májusában végeztem.

2016

A munkám igazán boldoggá tesz, egyrészt mert izgalmas és telis tele van kihívásokkal, másrészt, mert másoknak segíteni jó érzés. Megkockáztatom, hogy a legjobb.